Phytagra tablete za potenciju i povecanje penisa i bolji odnos

Phytagra tablete za potenciju

Super Jako – Budite jaki, čvrsti,zdravi i seksi

Phytagra bosnaPhytagra je 100% prirodni preparat za seksualnu i ukupnu energiju. Sacinjen od najkvalitetnijih i provjereno najjačih biljnih ekstrakata. Postanite prodorniji u seksu, moćniji, izdržljiviji, a odnos neka vam bude duzi. Povećanje polnog organa usled dobre prokrvljenosti za i do 12 % u obimu i dužini! Koristiti po potrebi 2 sata prije odnosa na prazan stomak.  

Sastav:

Epidemium Brevicornum – Trava uspaljenog jarca Najznačajnija biljka u svijetu prirode za mušku potenciju što mu i sam “narodni” naziv kaže. Doprinosi izuzetnoj “prokrvljenosti” krvnih sudova penisa tako što opušta mišiće krvnih sudova zahvaljujući aktivnoj supstanci ikarin kojom je izuzetno bogat. U hormonalnom smislu podstiče proizvodnju estrogena tj testosterona i samim tim povećanjem libida. Takođe djeluje na ukupno povećanje energije i otklanjanje zamora. Koristimo ekstrakt sa 40% ikarina Cordyceps Militaris Izuzetno skupa gljiva koja raste na Tibetu na visinama od preko 5000m. Na medicinskom fakultetu u Pekingu dokazano dejstvo na povijećanje libida i seksualne zelje. Veliki efekat ima na uvijećanje performansi, te ga Kineski atletičari koriste već godinama. Ima kočeći efekat na enzim MAO koji je inhibitor depresije, te se koristi i za dobro raspoloženje. Muira Puama Jedna od najlijekovitijh biljaka koja ima dugu tradiciju. Ima blagotvorno dejstvo na nervni sistem i poboljšanje seksualnih funkcija tijela. Takođe se koristi kao prirodni lijek za erektilnu disfunkciju. Povećava seksualnu želju. Ylang Ylang Biljka čije eterično ulje farmaceutskog kvaliteta u našem proizvodu utiče pozitivno na raspoloženje i podsticaj seksualne želje. Za ovu biljku kažu da je prava magija za ljubavne odnose. Pogledajte vise za cenu i dostupnost ili nas kontaktirajte ovde. PHYTAGRA vazi da je najbolji pojacivac potentosti.

Zašto je proizvod Phytagra dobar:

Phytagra je najmoćniji biljni preparat za: Potenciju Libido Energiju Raspoloženje Izdržljivost Kvalitetniji i duži odnos Odloženu ejakulaciju Preko 90% korisnika potvrdilo je pozitivna dejstva na potenciju, libido, kvalitet i trajanje odnosa, odloženu ejakulaciju, raspoloženje i opuštenost, energiju i izdržljivost kao i, u većini slučajeva, povećanje polnog organa usled dobre prokrvljenosti za i do 12 % u obimu i dužini ! Pored toga, nije primjećeno umanjenje dejstva uz manju količinu alkohola i niti jedan od korisnika nije prijavio ni jedno od deklarisanih, potencijalno mogućih štetnih dejstava ! Ovakvi rezultati su i bili očekivani obzirom na formulaciju preparata i kvalitet i snagu ekstrakata i aktivnih supstanci u svakoj komponenti preparata. Naime, sastojci Phytagra preparata su birani kako po namjeni i djelotvornosti tako i po snazi ekstrakata odnosno količini aktivnih supstanci. (Uglavnom se koriste biljke koje su samo osušene i samljevene dok Phytagra sadrži ekstrakte snage od 10:1 do čak 100:1 što znači da su upravo toliko puta jači i djelotvorniji). Pored toga, posebnu pažnju obratili smo na Geografsko porijeklo svake od sirovina jer je poznato da iste biljke sa različitih staništa sadrže različite količine i vrste aktivnih supstanci. Takođe se vrlo pazilo na kako pojedinačno tako i zajedničko djelovanje svake od komponenti. Dakle,važno je istaći da svaki od sastojaka Phytagra preparata ima jako dejstvo na potenciju ali takođe svi imaju svoja posebna dejstva kao što su: energija, raspoloženje, zaštita srca i krvnih sudova, stvaranja azot oksida i neoksidiranog kiseonika što ovaj preparat čini tako moćnim i jedinstvenim.

Pogledajte vise za cenu i dostupnost ili nas kontaktirajte ovde.

UPOTREBA I DOZIRANJE:

Deklarisana doza preparata je maksimalno 1 tableta dnevno. Obzirom da je iskustvo pokazalo da prosječno djeluje tokom 24 i više sati, preporučujemo 1 tabletu na dva dana. Uzima se najkasnije 20-30 min. prije odnosa, a nakon toga je djelotvoran dva dana.

MJERA OPREZA:

Osobe sa visokim ili niskim krvnim pritiskom, dijabetičari i korisnici lijeka VARFARIN treba da se konsultuju sa ljekarom.

NAČIN ČUVANJA:

Proizvod čuvati zatvoren, u originalnom pakovanju, na suvom i hladnom mjestu, zaštićeno od svjetlosti, izvan domašaja djece.

Pogledajte vise za cenu i dostupnost ili nas kontaktirajte ovde.