Herbal Aurum Gel za masažu sa biljnim ekstraktima

Herbal Aurum Gel za masažu sa biljnim ekstraktima

Herbal Aurum je gel za masažu sa biljnim ekstraktima koji pomaže pri otklanjanju umora, oživljava i relaksira mišiće, stimuliše cirkulaciju i sanira otekline i modrice.   Pogledajte vise za cenu i dostupnost ili nas kontaktirajte ovde.  

Sastav Herbal Aurum gela:

Mentol

Herba Aurum sastavMentol je prirodni anestetik i ima blago antiseptičko dejstvo. Utiče na receptore za osećaj temperature pa mentol na koži daje osećaj hlađenja. Time se ublažavaju simptomi kao što su otok, bol i pregrejanost upaljenog mesta.

 
Kamfor

Sastav herbal auruma i primenaUlje kamfora se upotrebljava u obliku rastvora za utrljavanje, deluje antiinflamatorno i na koži uzrokuje kratkotrajno širenje krvnih sudova čime daje osećaj topline, dok površinski kožu blago hladi. Kamfor deluje kao antiseptik, redukuje upale, stimuliše cirkulaciju, jača tonus kože, pružajući joj prijatan osećaj hlađenja.

 
Eukaliptus

imageOsim toga što deluje umirujuće, etarsko ulje eukaliptusa nas i štiti od bakterija i mikroba i koža ga brzo upija. Ulje eukaliptusa se preporučuje za masažu tela, jer pomaže u izlečenju iritacije kože, uboda insekata i plihova. Za masažu leđa i ramena koristite eukaliptusovo ulje s uljem vitamina E jer olakšava masiranje. Kao prirodni analgetik, eukaliptusovo ulje ublažava bolove u telu i zglobovima, te opušta um i telo.

 
Ruzmarin

Herbal aurum biljka za masazuRuzmarin je od davnina poznat kao lekovita biljka. Eterično ulje ruzmarina ima antioksidantno i antiseptičko dejstvo, pročišćava i tonifikuje kožu, smanjuje nadutost stomaka, a jednako je delotovran i kod poboljšavanja pamćenja. Eterično ulje ruzmarina poseduje antibikrobne i antiseptičke kvalitete. Sudeći prema zaključcima stručnjaka Medicinskog fakulteta u Kataniji u Italiji, reč je o supstanci koja pomaže ćelijama u borbi protiv oštećenja kože.

Pogledajte vise za cenu i dostupnost ili nas kontaktirajte ovde.

Jedinstvena patentirana formula Herbal Aurum gela omogućava:

  • Najbrže prodiranje kroz kožu
  • Najdublje prodiranje u tkivo
  • Drastično podizanje lokalne cirkulacije

Podizanjem lokalne cirkulacije omogućavamo da dođe do samoizlečenja i popravljanja stanja tretiranog mesta na najprirodniji mogući način.

herbal aurum koriscenjeGel Herbal Aurum je preparat za artrozu i osteohondrozu.Herbal Aurum ublažava bolove i smanjuje otekline u najkraćem mogućem roku, obnavlja zglobove i ligamente, omogućava da se vratite aktivnom načinu života. Ovaj gel je efikasan i kod promena koje dolaze starenjem.  

Koriscenje Herbal Aurum-a:

  • Nanesite gel na suvu kožu i masirajte dok ga koža potpuno ne upije
  • Koristite 2-3 puta dnevno
  • Nemojte ispirati vodom namazano područje najmanje sat vremena posle nanošenja

Iskustva korisnika Herbal Aurum gela:

Iskustva korisnika Herbal AurumMarija, 31 godina, grupni trener u mreži fitnes klubova Herbal Aurum mi je mnogo pomogao kad sam povredila koleno tokom vežbanja. Koleno mi je bilo natečeno i užasno me bolelo, jedva da sam mogla da pomerim nogu. Ali zahvaljujući Herbal Aurumu već sledećeg dana sam prohodala a 4 dana posle sam se vratila na svakodnevne radne aktivosti i obaveze.

 

Pogledajte vise za cenu i dostupnost ili nas kontaktirajte ovde.